Cine suntem noi?


Cine suntem noi?
 

Buna! Eu sunt Mihaela 👋

Iar el este Dan, sotul meu


Impreuna avem trei copii si o mare pasiune pentru arta prelucrarii lemnului masiv💓
Cum a inceput totul?

Totul a inceput intr-un garaj. Pasiunea noastra (caci despre ea este vorba 😁) a inceput pe la sfarsitul anului 2012 cand eram in cautarea unei cutiute pentru un ornament floral si nu gaseam ceea ce ne doream (pe vremea aceea faceam lumanari si aranjamente florale). Atunci Dan a hotarat sa o faca singur. A cumparat tot ce avea nevoie si a facut... nu o cutie ci doua. 

 prima cutie facuta de el


a doua cutie facuta pentru aranjamentul dorit
Acela a fost momentul in care ne-am indragostit de lemn, de prelucrarea si infrumusetarea sa. Incet, incet am invatat amandoi tot mai mult despre prelucrarea lemnului , Dan sa faca tot felul de obiecte iar eu sa le personalizez. Intre timp am renuntat la locurile noastre de munca pentru a ne urma pasiunea, iar dupa aparitia celor mici am inceput sa facem si diverse obiecte mici de mobilier pentru a decora camera lor. Cutiute pentru jucarii, polite in forma de norisori, leagan pentru plusuri, apoi inspirati de Pinterest am inceput cu o biblioteca casuta facuta din lemn de pin de 24 mm grosime, lemn gros, inchegata bine si ancorata trainic in perete pentru a sustine greutatea copiilor nostri (am uitat sa mentionez ca cei mici au fost ca niste maimutele si de cand au invatat sa mearga, sa urce si sa coboare au "explorat" toata mobila din casa 😂)
Aici este primul patut casuta facut de noi 💗
iar aici ultimul 💗

In continuare vreau sa va prezint si pe cei ce ne inspira si ne dau puterea de a merge mai departe indiferent de situatie...minunile din viata noastra 💗💗💗
Sebastian & Octavian
 Stefania



Mai jos va las cateva poze cu primele noastre lucruri facute de noi💗💗💗



































Zile cu soare si multa veselie!

M. mamica de 3 copii

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oameni cu pasiuni #1

Oameni cu pasiuni #2

Oameni cu pasiuni #3