Oameni cu pasiuni #2

 Oameni cu pasiuni



  În articolul de azi vom vorbi despre Diana, creatoarea “ Handmade Albinuța Fermecata “ și a sa pasiune, papuselele croșetate ❤️

 

Omul din spatele afacerii


• Inspirație și recomandări: Seriale, filme, cărți, articole, podcasturi, documentare, locații de vizitat

  Seriale: Suits, Doctor House

  Filme: Interstellar, What Dreams May Become

  Cărți: "Fluturi" autor Irina Binder

  Locații de vizitat: Transalpina, Transfagarasan


• Cum s-a întâmplat declicul care te-a făcut să acționezi și să urmezi calea antreprenoriatului?

  Scopul meu a fost ca in timpul liber să mă deconectez de la viața cotidiana și să fac ceea ce mă pasionează și mă relaxează. Jucăriile croșetate le fac ca si cum ar fi pentru mine, pentru a mă incarca pozitiv atunci când vad bucurie pe chipul copiilor in momentul in care le observă și le primesc de la părinții lor. De mică am fost pasionată de croșetat, cusut și de tot ce ține de partea aceasta cu fibre textile (cred ca mama mea mi-a insuflat acest lucru, ea fiind croitoreasă de meserie). Când eram mică îmi croșetam bluze, coseam goblenuri, îmi ajutam mama sa brodeze bluze, deoarece o vedeam pe ea făcând asta. Am incercat sa îmi urmez pasiunea si am făcut facultatea de inginerie textila, iar în prezent lucrez în acest domeniu însă pe partea tehnică. 



● Dacă ți-ai fi scris un note în telefon pentru tine în 2011, ce ți-ai dori să conțină?

  Fii perseverent in ceea ce îți dorești, fă totul cu implicare si pasiune si vei reusi.

 

Provocări antreprenoriale


• Care a fost mindsetul cu care ai intrat în antreprenoriat și cum s-a schimbat pe parcurs?

  Viitorul meu soț este apicultor, astfel am inceput sa cos o ie pentru a o imbraca la târgurile apicole atunci când îl însoțeam. Mai târziu am inceput să aranjez diferite semințe in miere obținând niste amfore superbe (pentru a le expune in târgurile apicole). După care am inceput să croșetez albinuțe pentru copii. Astfel părinții le cumpărau copiilor miere si diferite amestecuri cu miere, insuflandu-le un stil de viață sănătos , iar ca bonus le dăruiau o albinuță croșetată. De curând am inceput sa realizez păpusele croșetate deoarece aici am găsit o modalitate de a îmi exprima creativitatea. Prima păpușica a fost o Crăciuniță pentru fetița colegei mele de birou. Mi-a arătat un filmuleț cu fetița ei cum se juca cu păpușica, iar asta m-a determinat să continui sa croșetez jucării pentru a dărui bucurie copiilor. 

 


Vezi aici întreaga gama de jucarii crosetate 


• Cum menții un work-life balance? Faci anumite acțiuni care să despartă viața profesională de cea personală?

  Având job separat, croșetatul face parte din viața personală deoarece fac asta pentru mine doar in timpul liber, din pasiune pentru a mă relaxa.

 

Promovare & Marketing


• Care sunt acțiunile pe care le-ai făcut în online și ți-au adus rezultate în business?

  Nu demult (de când am inceput sa croșetez și păpusele) am realizat o pagină de facebook. De asemenea am pus jucăriile pe diferite platforme pentru a ajunge la oameni care apreciază obiectele handmade.


• Care este canalul de comunicare din online (ex: Facebook, Instagram, Linkedln, Youtube, email) pe care îl folosești cel mai des și de ce?

  Facebook deoarece este utilizat de aproape toată lumea, iar informația circula cu ușurință.

 

Obiecte & produse handmade


• De unde a pornit pasiunea pentru croșetat jucării?

  Pasiunea pentru croșetat jucării a apărut in momentul in care mi-am dat seama câte modele de jucării se pot realiza. Nici o jucărie nu poate fi făcută identica cu alta, iar creativitatea poate fi exploatată la maxim. De mică eram pasionată de tot ceea ce poate fi creat din fire/materiale textile. 

  




Vezi aici întreaga gama de jucarii crosetate 

• Cum ai reușit să transformi pasiunea în afacere? 

 Momentan este doar pasiune, mai este cale lunga până o voi considera afacere, însă sunt perseverenta. Doar cu ajutorul oamenilor care apreciază jucăriile croșetate , aceasta pasiune poate fi transformată in afacere.




Urmareste si sustine antreprenorii romani!

Facebook : Handmade Albinuta Fermecata

Poti comanda produsele de aici

Scopul acestui articol este de a promova și de a susține afacerile locale, făcute din pasiune. 

 Scopul secundar este ca orice persoana, la inceput de drum, să găsească inspirația de care are nevoie și să rămână, la sfârșitul articolului, cu o idee pe care o poate aplica în viață și în business

Zile cu soare si multă veselie!

M. mămică de 3 copii

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oameni cu pasiuni #1

Oameni cu pasiuni #3