Oameni cu pasiuni #1

 Oameni cu pasiuni



 Dana creatoarea Movdidi este antreprenoarea care deschide seria de articole dedicate antreprenorilor și antreprenoarelor din România

 Scopul acestuia este de a promova și de a susține afacerile locale, făcute din pasiune. 

 Scopul secundar este ca orice persoana, la inceput de drum, să găsească inspirația de care are nevoie și să rămână, la sfârșitul articolului, cu o idee pe care o poate aplica în viață și în business.

 

 #voceaantreprenoarei: Dana- "Sunt o mamica de 2 copii minunati. Mereu am fost o creatoare de ceva: picturi, hainute la papusi, figurine, orice inseamna arta. De mica am desenat, dar nu am facut cursuri in acest domeniu.   In liceu am luat si o medalie la un concurs international, dar toate joburile avute dupa mi-au amortit dorinta de a crea."    

Omul din spatele afacerii

• Inspirație și recomandări: Seriale, filme, cărți, articole, podcasturi, documentare, locații de vizitat

 Dexter (nu prea ma uit) carti : domenii parenting, antreprenoriat, Petronela Rotar, dezvoltare personala, Galeria de arta St.Art, podcast Raluca Anton

• Cum s-a întâmplat declicul care te-a făcut să acționezi și să urmezi calea antreprenoriatului?

 Dupa prima sarcina am inceput sa creez diferie decoratiuni din hartie, plastic, ceara. De-abia dupa a doua sarcina am descoperit fetrul, un material care s-a lipit de degetele mele si de suflet. Am vazut pe grupuri ce se poate realiza din fetru si m-am autoeducat in acest sens. Inspiratia mea au fost tot mamici care erau in concediu de crestere copil sau il terminasera si doreau sa faca ceva pentru ele, pentru copiii lor si, de ce nu si pentru altii. Cartile din fetru m-au fascinat si de atunci tot invat, ma perfectionez, incerc ce e nou. Prima carte am realizat-o in 2019, pentru baietelul meu care avea un an. Degetelele lui mici dezlipeau ariciul, impingeau margelele si era interesat de carticica mai mult decat de alte jucarii. Am realizat ca asta trebuie sa fac, cel putin acum. Reactiile parintilor dar mai ales ale copiilor m-au incurajat sa continui. 

 

Provocări antreprenoriale

• Care a fost mindsetul cu care ai intrat în antreprenoriat și cum s-a schimbat pe parcurs?

 Initial am vrut sa comercializez doar carti, apoi unii clienti au revenit pentru a le realiza alte produse cum ar fi calendare zilnice, brazi de Craciun, martisoare




 Intentionez, imediat ce va fi voie sa fac cateva ateliere pentru copii in care ei sa realizeze decoratiuni din fetru.

Vezi aici întreaga gama jucarii din fetru pentru copii


• Cum menții un work-life balance? Faci anumite acțiuni care să despartă viața profesională de cea personală?

Nu este usor, dar e frumos sa le imbin, caut idei noi pentru a putea sa nu sacrific prea mult

Promovare & Marketing

• Care sunt acțiunile pe care le-ai făcut în online și ți-au adus rezultate în business?

 In online am testat multe platforme, desi multe mi se pareau inutile domeniului meu de activitate. Am fost placut surprinsa de rezultatele unor retele sociale. Am realizat Giveaway-uri, concursuri si promotii diverse.

• Care este canalul de comunicare din online (ex: Facebook, Instagram, Linkedln, Youtube, email) pe care îl folosești cel mai des și de ce?

Cel mai des Facebook, mi se pare ca ajunge informatia mai usor la publucul tinta

Obiecte & produse handmade

• De unde a pornit pasiunea pentru fetru și produsele handmade?

 Pasiunea pentru fetru a pornit atunci cand am vazut cate se pot face din acest material minunat. Mereu am cochetat cu handmade-ul, inca de mic copil.

 



Vezi aici întreaga gama jucarii din fetru pentru copii

• Cum ai reușit să transformi pasiunea în afacere? 

 Pasiunea pentru fetru a  pornit atunci cand am vazut cate se pot face din acest material minunat. Mereu am cochetat cu handmade-ul, inca de mic copil.



Urmareste si sustine antreprenorii romani!

Instagram : @movdidi

Facebook : Made by Movdidi

Tik-Tok :movdidi

Youtube: https://youtube.com/shorts/Op1OGTE1LVQ?feature=share

Poti comanda produsele de aici


Zile cu soare si multa veselie!

M. mamica de 3 copii


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oameni cu pasiuni #2

Oameni cu pasiuni #3