Oameni cu pasiuni #3

  Oameni cu pasiuni

  In articolul de azi vom vorbi despre Cătălina, creatoarea Cătălina Felt Handmade “ si a sa pasiune pentru fetru.

 



Omul din spatele afacerii

• Povesteste-ne putin despre tine!

  Eu sunt Cătălina, am 31 de ani și sunt mămică cu normă întreagă pentru un băiețel de 4 ani și o fetiță de 2 ani.

  De profesie sunt farmacist, dar stând acasă cu cei mici mi-am descoperit latura creativă și implicit o nouă pasiune - decorațiunile din fetru. 


• Inspirație și recomandări: Seriale, filme, cărți, articole, podcasturi, documentare, locații de vizitat

   Ultimul serial care m-a captivat a fost "povestea slujitoarei". În ceea ce privește filmele prefer comediile romantice. În ultimul timp ascult podcasturi despre parenting, neurostiinta (mindarchitect), antreprenoriat si network-marketing. Un loc de care m-am îndrăgostit și pe care mi-aș dori sa îl revăd este Parisul 


 • Cum s-a întâmplat declicul care te-a făcut să acționezi și să urmezi calea antreprenoriatului?

  Totul a început din dorința de a realiza celor mici un carusel. Soțul a găsit într-un magazin un set cu toate cele necesare pentru realizarea  unui carusel cu animalute din fetru, un material de care nu auzisem pana atunci. Totul mi se părea fascinant... Erau instrucțiuni cum sa cosi și sa asamblezi fiecare manuta, corp, picioruș pentru a obține un animalut. Am fost asa încântată de rezultat încât am început să caut cât mai multe informații despre acest material și ce se poate realiza din el. 





Provocări antreprenoriale

• Care a fost mindsetul cu care ai intrat în antreprenoriat și cum s-a schimbat pe parcurs?

  La început nu îmi făceam planuri mari, meșteream pentru copiii mei, cadouri pentru familie si prieteni. Încet încet am reușit să cresc, mi-am facut pagina de facebook unde am postat lucrările si au început sa apară și primele  comenzi.

  Am primit multe provocări faine de la persoane care deși nu le cunosteam au avut încredere în mine ca pot realiza ceea ce își doresc. Asa am prins curaj și de la decorațiuni personalizate pentru camera copilului am reușit sa realizez bentite, rame foto și tablouri cu figurine reproduse dupa poza, lumanari de botez decorate cu figurine din fetru, recuzita foto, cifre aniversare și nu numai.

 





Vezi aici întreaga gama a decoratiunilor din fetru pentru copii

 

• Cum menții un work-life balance? Faci anumite acțiuni care să despartă viața profesională de cea personală?

  Aici e partea cea mai grea... Cu doi pitici mici munca de acasă este o provocare. Pictez pe fetru când cei mici dorm pentru ca am nevoie de multa atenție și  nu pot fi întrerupta și cos lângă ei făcând diverse activități. Soțul mă susține și ma ajută foarte mult cu cei mici. 


Promovare & Marketing


• Care sunt acțiunile pe care le-ai făcut în online și ți-au adus rezultate în business?

  Cele mai bune rezultate le-am obținut prin postarile dese și distribuirile în diverse grupuri de handmade și de vânzări. Impactul cel mai bun la postari l-au avut lucrările în care mi-am folosit cel mai mult imaginația și creativitatea. 

• Care este canalul de comunicare din online (ex: Facebook, Instagram, Linkedln, Youtube, email) pe care îl folosești cel mai des și de ce?

  Momentan nu am reușit sa ma promovez decât pe Facebook 




Vezi aici întreaga gama a decoratiunilor din fetru pentru copii

 

 Obiecte & produse handmade

 

• Cum ai reușit să transformi pasiunea în afacere? 

   Au trecut aproape trei ani de când am descoperit fetrul și de atunci nu trece aproape nici o zi fără să mesteresc ceva. Chiar și când nu au fost comenzi nu am stat departe de fetru... Am meșterit pentru cei dragi modele noi la care mi-am folosit foarte mult imaginatia pentru a realiza decoratiuni cât mai deosebite. Acesta ar fi si sfatul meu pentru oricine dorește sa facă din pasiunea de a lucra cu fetrul o afacere. Să lucreze și să exerseze cât mai mult pentru a obține lucrări cât mai originale și cât mai frumoase . Să nu se descurajeze dacă o lucrare nu va fi foarte apreciată și sa continue sa se perfecționeze. 

  Concediul de creștere copil s-a terminat și am decis sa urmez calea antreprenoriatului și sa continui sa "fetruiesc" și sa aduc bucurie prin lucrările mele celor mici si celor mari





Urmareste si sustine antreprenorii romani!

Facebook : Cătălina Felt Handmade

Scopul acestui articol este de a promova și de a susține afacerile locale, făcute din pasiune. 

 Scopul secundar este ca orice persoana, la inceput de drum, să găsească inspirația de care are nevoie și să rămână, la sfârșitul articolului, cu o idee pe care o poate aplica în viață și în business

Zile cu soare si multă veselie!

M. mămică de 3 copii

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oameni cu pasiuni #1

Oameni cu pasiuni #2